2022: вибираємо подарунок під ялинку

Якщо вам здається, що до Нового року ще багато часу, повірте, метушливий грудень пройде так швидко, що ви і не помітите. Тому про подарунки для рідних, близьких та друзів варто подбати заздалегідь, тобто вже зараз!

Експерти кажуть, що закінчувати покупки варто за 2-3 тижні до свята, і тоді ви зможете купити все необхідне без зайвого поспіху, не за завищеними цінами і без стовпотворень у магазинах. А ще краще замовити у нашому інтернет-магазині Silver Wings.

Отже, подумайте, про яку ювелірну прикрасу мріє той, кому Ви вибираєте подарунок. До речі, наступний рік - Чорного Водяного Тигра, а це мудра і практична тварина, якій подобаються подарунки, підібрані зі смаком та стилем. Саме те, що потрібно, адже у нас саме такий асортимент.  

Ми допоможемо вибрати новорічний презент мамі, дівчині, хлопцю, чоловікові чи дитині!

ДРУГА ПОЛОВИНКА ЧЕКАЄ ЩОСЬ ОСОБЛИВЕ

Срібна прикраса — прекрасний вибір, адже такі речі зараз дійсно дуже популярні та мають великий попит як у жінок, так і у чоловіків. Зробіть цей приємний сюрприз своїй другій половинці й цей подарунок точно запам'ятається на довгий час.

Коханій під ялинку можна вибрати ювелірний виріб з великої кількості запропонованих варіантів: каблучки, сережки зі срібла, кулони, браслети… Холодні відтінки срібних прикрас як ніколи, до речі, підійдуть для подарунка. І нехай ваші почуття гарячі, холодна каблучка зі срібла з блакитним прозорим каменем точно їх не загасять, а навіть навпаки.

Чоловіка порадуйте срібною печаткою із чорним каменем та гравіюванням. Звичайно ж, відповідно запакуйте у святкову коробочку і не полінуйтеся написати кілька слів на згадку на маленькій листівці.

До речі, віднедавна модно носити парні речі: однакові толстовки, футболки, наприклад. А якщо дивитися в площині виробів зі срібла, символічними та дуже милими будуть парні прикраси - браслети срібні на нитці з хрестиком або шпилькою...  Такий варіант буде вас поєднувати з партнером.

НА НОВИЙ РІК: ДРУЖИНІ, МАМІ, ПОДРУЗІ, СЕСТРІ

Усі жінки люблять прикраси – це 100% безпрограшний варіант. Такий подарунок буде символом теплих почуттів та щирої турботи.

Оскільки ювеліри люблять оригінальнічати на снігову тему, можна знайти прикраси-підвіски у вигляді сніжинок або крапельок з розсипом фіанітів. А також доречно будуть виглядати зірочки або дзвіночки, а сміливим і незвичайним жінкам припадуть до смаку фігурки ялинок, вінків, сніговиків і т. д.

Оскільки символ 2022 року – Водяний Тигр, чому б не подарувати гарний хвилеподібний браслет з камінням та золотими вставками. Символічно та дуже красиво. А можна, не прив'язуючись до року, подарувати прикраси з каменем, який підходить жінці по гороскопу.

ЩО ПО ХЛОПЦЯХ ТА ЧОЛОВІКАМ?

Просимо Вас — не даруйте йому шкарпетки з ялинками та сніговиками. Або, якщо так хочеться, сховайте туди печатку зі срібла з каменем або спортивний кулон. Точно оцінить! Головне — враховуйте його спосіб життя та стиль. Не даруйте запонки спортсмену і навпаки, хлопцеві, який товаришує зі спортом, не потрібна краватка. А ось ювелірка підійде ідеально!

НЕ ІГРАШКАМИ ЄДИНИМИ

Станьте чарівником для своєї дитини, племінника або хрещеника. Для них це особливе казкове свято, коли Дід Мороз здійснює мрії. А оскільки діти після 10 років навряд чи вірять у Діда з бородою, подарунком для підлітка, що запам'ятається, буде ювелірна прикраса. Повірте, таким подарунком діти старшого віку пишатимуться і будуть хвалитись перед друзями.

Дуже вдала ідея купити сережки гвоздики для дівчинки у нашому інтернет-магазині. Дорогоцінний срібний виріб з дрібними камінчиками подарує яскраві емоції юній модниці.

Ніч з 31 грудня на 1 січня — один із найчарівніших та особливих періодів у році. Тому так важливо запам'ятати кожну хвилину. Оригінальні ювелірні подарунки на Новий рік допоможуть підкреслити своє кохання та турботу про близьких, а також нагадати їм наскільки вони нам важливі.

 

Саме до Нового року потрібно встигнути завершити так багато справ, адже під час новорічних свят не хочеться думати про якісь турботи, а лише веселитися і, звичайно ж, розпаковувати подарунки. А про них Ви подбали заздалегідь, чи не так?

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: